Eli se lähtö ei sitten tullutkaan. Noo onhan tässä hippasen vajaa 6 viikkoa vielä aikaa tulla, sitten alkaa jo huolestuttaa. Ostin Venlalle eilen Turusta PINKIN ponin, ja se oli pakko tänään saada mukaan tarhaan. Venla oli sitten tietenkin kiukkunen kun joku toinen oli sattunut tarhassa koskemaan hänen poniinsa.

Tänään tuli postissa jo se Revontulihuivin lanka, mukavan nopea toimitus :) Neuleunelmissa poistetaan Novitan lankoja, houkuttaisi kamalasti tilata, mutta toisaalta tarvetta ei ole, eikä varmaan säilytystilaakaan pahemmin. Koitan taistella houkutusta vastaan, eiköhän se tästä. Moda tosin ei tullut vieläkää, vaikka se ilmestyi jo eilen, ja ihan hyvissä ajoin sen tilasin :/

Tänään ajattelin ottaa projektiksi tehdä pari puuttuvaa sukkaa, ja sen jälkeen voisi alkaa väsätä niitä sytomyssyjä, jotta tulee nekin ajoissa tehtyä. Pitäisi kaivaa vielä lisää kivoja ohjeita, alkaa varmaan tylsistyttää jos meinaa useampia tehdä samalla mallilla.

Huomenna olisi synttäritkin (taas vaihteeksi), pitää kuulemma lauantaina tehdä kakku ja juhlia. Suunnittelin tarjoavani siskolle näkkileipää, ehkei ensi vuonna ole tulossa enää juhlimaan kun tietää ettei ole makeaa tarjolla.