Ei varmaan postitäti osannut lukea ajatuksiani, kun päätti tuoda uuden Modan (vihdoin!) ja viime viikolla tilaamani langan.

1268131268_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kädet syyhyää päästä kerimään vyyhti ja aloittamaan huivi, mutta maltan mieleni vielä toistaiseksi, edelleen kolme hommaa työn alla. Sain aikaiseksi jopa aloittaa toisen pääkallosukan, mutta aika vaiheessa edelleen on, ja pysyy siihen asti että löydän jostain kätköistä käyttämäni pääkallokuvion. Toiset sukat taitavat mennä myös purkuun, koska mielenkiinto ei nyt riitä mohairiin, eikä siihen kuvioon.

Uusimmassa Modassa oli pikaisella selailulla ainakin kaksi "pakko tehdä" -mallia, vauvalle nätti takki+pipo, ja Venlalle pitkä takki. Vauvan takkia en tosin aio vielä aloittaa, koska täyttä varmuutta ei tietenkään sukupuolesta ole, enkä halua tehdä jotain valkoista/beigeä, joten saa odottaa kunnes tiedän pitääkö ostaa vaaleanpunaista vai -sinistä lankaa :)

Hokasinpa tuossa äsken, että tässä miniläppärissä onkin SD-kortinlukija, olen pitkään kironnut kun usbeja on vaan kaksi, ja toisessa on hiiri ja toisessa mokkula, joten jompikumpi on aina pitänyt irrottaa kuvia siirtäessä, nytpä ei enää tarviikaan :)