Aika perussunnuntai ollu, hiukan tuli neulottua (jatkan viel myöhemmin). Käytiin äitilläkin tänään kun kerran kyyti saatiin, en ois tonne vesisateeseen lähtenykään kävelemään. Venla oli onnessaan kun sai viedä mummille uudet villasukat :) Tuli huutonetistä ostettua heräteostoksena 5 kerää Rose Mohairia kun "halvalla sai". Pakko niistä sitten oli jotain väsätä, ja tein äitille hianot pitsisukat Novitan talven 2007 ohjeella.

Nyt ois vielä aika liki 4 kerää kulutettava, plus sit tietty et tuol on äitiyspakkauksellinen kaikenlaisia lankoja, odottamassa jotain inspiraatiota. Keskeneräsiä hommia ois vaikka muille jakaa, mutta ku ei kiinnosta jatkaa niitä. Ja vauvan paitaan odotan lankaa, että saan tehtyä loppuun.

Nyt tarvis pikkuhiljaa mennä mm. kylpyyn Vennun kanssa, laittamaan tarhareppu valmiiks, ettimään neuvolakorttia kun huomenna on vika ultra, tarvis noit pyykkei jaksaa, eka viikata puhtaat ja sit ripustaa uudet, tuli pestyä koneellinen vauvan vaatteita :) Hommia riittäs, mielenkiintoa ei niinkään.